,
Таємниці Ґравіті Фолз
Американська історія злочинів
Картковий будинок

Роберт Дауні мол. займеться екранізацією книги Девіда Ховарда

Роберт Дауні мол. займеться екранізацією книги Девіда Ховарда Роберт Дауні мол. займеться екранізацією книги Девіда Ховарда
Студія Warner Bros. і продюсерська компанія Team Downey, яка належить Роберту Дауні мол., займуться розробкою картини «У гонитві за Філом» (Chasing Phil) по книзі Девіда Ховарда.

Твір, повна назва якого «В гонитві за Філом: Найбільший шахрай у світі, два агента ФБР під прикриттям і їх дивна пригода навколо світу», заснований на реальній історії, що розповідає про полювання двох молодих агентів ФБР на харизматичного афериста Філа Кітцера з Міннесоти, який у 70-х роках минулого століття стояв за створенням таємного співтовариства однодумців «Братство» та їх багатомільйонними аферами.

Проект описується критиками як суміш одразу двох стрічок Мартіна Скорсезе - «Вовка з Волл-стріт» і «Славних хлопців».

У числі продюсерів вже заявлені Девід Гамбіно, Куртеней Валенті, Джулія Спіро і, звичайно ж, власники компанії Team Downey - Роберт Дауні мол. і його дружина Сьюзан.

Нагадаємо, що нещодавно з Робертом Дауні мол. вийшов на екрани фантастичний бойовик «Месники: Ера Альтрона». Зараз актор продовжує зйомки в «Розколі месників» Ентоні і Джо Руссо.
7188
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Сини Анархії
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно