,
Дві дівчини без копійчини
Надприродне
Полдарк

Роберт Дауні-мол. зіграє батька «Піноккіо»

Роберт Дауні-мол. зіграє батька «Піноккіо» Роберт Дауні-мол. зіграє батька «Піноккіо» Роберт Дауні-мол. зіграє батька «Піноккіо»
Стало відомо, що Роберт Дауні-мол. готовий зіграти одну з головних ролей у новій версії «Піноккіо» від студії Warner Bros. Очолить же проект, ймовірно, Тім Бертон. Обидва кумира мільйонів кіноглядачів в усьому світі зацікавлені у співпраці, так що можна сподіватися, що незабаром Дауні-мол. і Бертон прийдуть до остаточної угоди, і зйомки картини почнуться.

Тім Бертон давно зацікавлений в тому, щоб встати біля керма нового проекту Warner Bros. - Анімаційної картини «Піноккіо» за участю живих акторів. Маестро вже вибрав провідного виконавця на роль Джеппетто, тесляра, який створив маріонетку, яка мріє перетворитися на справжнього хлопчика. Ним має стати Роберт Дауні-мол.

Сценарій до майбутньої стрічки написав Брайан Фуллер, який раніше працював над телевізійними серіалами «Чудопад», «Мертві, як я», «Мертві до запитання» та ін Продюсером проекту виступає Ден Джинкс («Краса по-американськи»).

Режисер «Аліси в країні чудес» також зацікавлений в проекті Fox «Будинок міс Перегрін для особливих дітей», реліз якого запланований студією на 2013 рік. Оскільки студія Warner Bros. не має наміру відкладати екранізацію «Піноккіо» в довгий ящик, то цілком можливо, що режисером картини може стати хтось ще, якщо Бертон змінить свої плани і вирішить взятися спочатку за інший проект.

Питання участі Дауні-мол. також залишається відкритим - не дивлячись на зацікавленість, актор поки не впевнений у своїх силах, виною тому - занадто щільний робочий графік. Керівництво Warner Bros. не втрачає надії на те, що Бертон і Дауні-мол. візьмуть участь у проекті, який повинен бути запущений вже зовсім скоро.
2970
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Південний Парк
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно