,
Статус стосунків: усе складно
Пуаро Агати Крісті
Американська історія злочинів

Віола Девіс зіграє в драмі «Вдови»

Віола Девіс зіграє в драмі «Вдови» Віола Девіс зіграє в драмі «Вдови» Віола Девіс зіграє в драмі «Вдови»
Зірка серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» Віола Девіс зіграє головну роль в кримінальній драмі «Вдови» (Widows).

В основі проекту лежить однойменний британський міні-серіал 80-х років. Під час збройного пограбування гинуть троє злочинців. Поліція починає тиснути на їх вдів, а конкуруюча банда прагне підім'яти під себе злочинний бізнес. Одна з жінок виявляє щоденники чоловіка, в якому той детально описував всі свої злочини, і, заручившись підтримкою подруг, вирішує завершити невдале пограбування.

Зніме картину режисер оскароносної драми «12 років рабства» Стів Макквін. Макквін також написав сценарій фільму в співавторстві з письменницею Гілліан ФліннЗагублена», «Темні таємниці»).

За словами самого Макквіна, він планує зняти фільм в стилі проникливої гангстерської драми. Події фільму з британських берегів будуть перенесені в сучасну Америку, а кількість вдів збільшать до чотирьох.

Продюсуванням драми займуться Ейн Каннінг і Еміль Шерман, лауреати премії «Оскар» за драму «Король говорить!».

Фінансувати проект будуть Film 4 і New Regency, реліз очікується у 2017 році.

Нещодавно Віолу Девіс можна було побачити в кінокоміксі Девіда Ейера «Загін самогубців». Наприкінці цього року актриса з'явиться в драмі Дензела Вашингтона «Перешкоди».
4552
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Американці
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно