,
Злі пташки
Царство
Маніяк

Віола Девіс зіграє головну роль у драмі HBO

Віола Девіс зіграє головну роль у драмі HBO Віола Девіс зіграє головну роль у драмі HBO
Номінант на премію «Оскар» Віола Девіс зіграє головну роль у новій біографічній драмі про Гаррієт Табмен.

Заснований на романі Кейт Кліффорд Ларсон «Bound for the Promised Land: Harriet Tubman: Portrait of an American Hero», фільм розповість про відомого борця проти рабства Гаррієт Табмен. Ця жінка народилася в рабстві. Пояснюючи своє рішення боротися з ним, Гаррієт цитувала знамениту фразу: «Є дві речі, на які я маю право - свобода або смерть. Якщо я не зможу отримати перше, то мені доведеться вибрати друге». Вибравши свободу, Табмен втекла з рідного штату Меріленд. Через рік смілива жінка повернулася, щоб допомогти своїй родині покинути рабовласника. Це був перший з її 19 походів за рабами. За допомогою підземної залізниці Гаррієт Табмен врятувала більше 300 рабів.

Сценарій напише Кірк Елліс, а виробництвом стрічки займуться студії HBO Films і Amblin Television. Ім'я режисера поки не відомо.

Нагадаємо, що у 2015 році за участю Віоли Девіс вийшов бойовик «Хакер» Майкла Манна. Наразі актриса знімається у другому сезоні юридичної драми каналу ABC «Як уникнути покарання за вбивство», який глядачі побачать вже восени цього року.
5620
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Чорний список
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно