,
Помаранчевий - хіт сезону
Безсоромні
Доктор Хаус

Кері Фукунага зніме ремейк норвезького серіалу «Маніяк»

Кері Фукунага зніме ремейк норвезького серіалу «Маніяк» Кері Фукунага зніме ремейк норвезького серіалу «Маніяк» Кері Фукунага зніме ремейк норвезького серіалу «Маніяк»
Режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага попрацює над новою чорною комедією «Маніяк» (Maniac).

В основі «Маніяка» однойменний норвезький серіал, знятий у 2014 році компанією Rubicon TV AS («Ліллехаммер»). У центрі історії - чоловік на ім'я Еспен. Йому трохи більше за тридцять, і він є загальним улюбленцем, який з будь-якої проблеми може знайти вихід. Кожен день для Еспена справжнє свято. Здається, його життя занадто гарне, щоб бути правдою. Так воно і є: в реальності Еспен - пацієнт психологічної лікарні, і проживає своє феєричне життя виключно в голові.

Вже відомо, що в новому проекті зіграють Емма Стоун і Джона Хілл. Хілл зіграє головного героя з видатною уявою, а Стоун зобразить його лікуючого психіатра і за сумісництвом романтичний інтерес хворого.

Очікується, що ремейк «Маніяка» триватиме два сезони, і Кері Фукунага займеться постановкою всіх серій. Зараз ведуться пошуки сценариста.

Виробництвом серіалу займуться компанії Anonymous Content і Paramount TV.

Нагадаємо, що Емма Стоун і Джона Хілл вже працювали разом, знімалися в комедії «Супер Перці». Обидва є номінантами на премію «Оскар» - Емма за «Бьордмена», Джона - за драми «Людина, яка змінила все» і «Вовк з Волл-стріт».

7485
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Баффі - переможниця вампірів
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно