,
Хороший лікар
Відьми Іст-Енду
Якось у казці

Дакота Феннінг зіграє в екранізації бестселера Калеба Карра

Дакота Феннінг зіграє в екранізації бестселера Калеба Карра Дакота Феннінг зіграє в екранізації бестселера Калеба Карра Дакота Феннінг зіграє в екранізації бестселера Калеба Карра
Дакота Феннінг виконає головну жіночу роль в новому психологічному трилері «Аліеніст» (The Alienist).

Міні-серіал, заснований на однойменному бестселері Калеба Карра, розповість про полювання на серійного вбивцю. 1896 рік, Нью-Йорк. По місту пройшла низка жорстоких вбивств, жертвами яких стають діти. Головний герой - комісар поліції і майбутній президент США Теодор Рузвельт, зібравши людей, які раніше працювали з незвичайними справами: психолога-аліеніста Ласло Крайцлера, репортера кримінальної хроніки газети «Таймс» Джона Скайлера Мура та молоду секретарку Сару Говард з поліцейської дільниці, яка мріє стати першою жінкою-детективом в Нью-Йорку, відправляється на пошуки злочинця.

Крім Дакоти Феннінг, яка зіграє Сару Говард, в серіалі також зайняті Даніель Брюль (Ласло Крайцлер) і Люк Еванс (Джон Скайлер Мур).

Постановкою нового проекту займеться Якоб ВербрюггенКартковий будинок») за сценарієм Кері Фукунага («Справжній детектив»). Вербрюгген і Фукунага також виступлять виконавчими продюсерами разом з Еріком Ротом, Хусейном Аміні, Стівом Голіном і Розалі Сведлін.

Виробництвом займаються студії Anonymous Content, Paramount TV і Turner's Studio T. Зйомки почнуться на початку весни в Будапешті. Прем'єра міні-серіалу відбудеться в цьому році.

Нагадаємо, що найближчим часом за участю Дакоти Феннінг вийде комедійна драма Бена Луїна «Please Stand By», в якій актриса зіграла головну роль.
6693
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Останнє королівство
Величне століття. Нова володарка
11.22.63
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно