,
Край «Дикий Захід»
Моє чуже життя
Рання пташка

Алісія Вікандер зіграє у трилері Віма Вендерса

Алісія Вікандер зіграє у трилері Віма Вендерса Алісія Вікандер зіграє у трилері Віма Вендерса Алісія Вікандер зіграє у трилері Віма Вендерса
Шведська актриса Алісія Вікандер веде переговори про отримання головної ролі в романтичному трилері «Занурення» (Submergence).

Заснована на однойменному романі шотландського письменника Дж. М. Ледгарда, стрічка розповість історію двох закоханих. У в'язниці на узбережжі Африки агента британської розвідки Джеймса Мора тримають в полоні бойовики. В цей же час в Гренландському морі, за тисячі миль від Сомалі, біоматематік Даніель Флайндерс готується до занурення в батискафі на океанське дно. Перебуваючи в замкнутому просторі, обидва герої подумки переносяться у той різдвяний день, коли вони зустрілися у французькому готелі на Атлантичному узбережжі і закохались один в одного.

Над адаптацією сценарію працює Ерін Дігнам, постановкою картини займеться Вім Вендерс. Фінансувати проект буде компанія Backup Media.

Зйомки стартують в березні наступного року і пройдуть в Європі та Африці.

Нагадаємо, що цього року за участю Алісії Вікандер вийшли два фільми: пригодницький бойовик Гая Річі «Агенти А.Н.К.Л.» і комедія Джона Веллс «Шеф Адам Джонс». На початку 2016 актрису можна буде побачити в байопіку Тома Хупера «Дівчина з Данії», що розповідає про першу людину, яка піддалась операції зі зміни статі.
7623
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
Коломбо
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно