,
Вікінги
Леді Баг та Супер-Кіт
Величне століття. Нова володарка

Мартін Скорсезе може зняти байопік про знаменитого трюкача

Мартін Скорсезе може зняти байопік про знаменитого трюкача Мартін Скорсезе може зняти байопік про знаменитого трюкача Мартін Скорсезе може зняти байопік про знаменитого трюкача
Paramount Pictures розглядає Мартіна Скорсезе в якості головного кандидата на режисерське крісло проекту про знаменитого каскадера Івела Кнівела.

В основу фільму буде покладена книга Шелдона Зальтмана «Evel Knievel On Tour», що розповідає про невдалу спробу Кнівела перестрибнути через каньйон річки Снейк.

Івел Кнівел прославився небезпечними стрибками через різні перешкоди. Найвідомішими вважаються польоти через фонтани готелю «Caesars Palace» в Лас-Вегасі, тринадцять двоповерхових автобусів у Лондоні і п'ятдесят автомобілів в Лос-Анджелесі.

Для написання сценарію до фільму студія запросила Вільяма Монахана, який вже працював зі Скорзесе на зйомках фільму «Відступники». Шансів, що Скорсезе схилять до постановки фільму, додає те, що продюсувати фільм буде Теренс Вінтер, знайомий з режисером по стрічці «Вовк з Волл-стріт».

Студія Sony також працює над байопіком про Кнівела, головну роль в якому повинен зіграти Ченнінг Татум. Щоправда, недавно проект позбувся режисера в особі Даррена Аронофскі, який віддав перевагу іншому фільму.

Нагадаємо, що зараз Мартін Скорсезе закінчує роботу над історичною драмою «Мовчання», яку має намір представити на Каннському кінофестивалі 2016 року. Також режисер готується до зйомок екранізації роману «Диявол в білому місті» з Леонардо ДіКапріо в головній ролі.
6412
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Декстер
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно