,
Рання пташка
Вікінги
Пригоди Мерліна

Хоакін Фенікс зніметься у вестерні Кейсі Аффлека

Хоакін Фенікс зніметься у вестерні Кейсі Аффлека Хоакін Фенікс зніметься у вестерні Кейсі Аффлека
Кейсі Аффлек і Хоакін Фенікс об'єднають зусилля для зйомок вестерну «Далека яскрава зірка» (Far Bright Star).

В основу картини ляже однойменний роман Роберта Олмстед, дія якого розгортається в 1916 році. Сюжет вестерну обертається навколо досвідченого кавалериста, який разом з групою молодих бійців переслідує легендарного мексиканського революціонера Панчо Вілью. Проте незабаром вони піддаються нападу, більшу частину загону вбивають, і герой залишається один на один з суворою пустелею.

Кейсі АффлекБувай, дитинко, бувай», «Інтерстеллар») займе режисерське крісло картини, а Хоакін Фенікс виконає в ній головну роль. Крім того, Кейсі займеться продюсуванням фільму, сценарій до якого написав Деміен Обер.

Нагадаємо, що п'ять років тому Аффлек і Фенікс вже працювали разом над псевдодокументальною стрічкою «Я все ще тут», яка розповідала про період життя Фенікса, коли той хотів завершити акторську кар'єру і податися в хіп-хоп-виконавці.
5358
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Таємниці Ґравіті Фолз
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно