,
Гра престолів
Безсоромні
Табу

Ліна Гіді знімається в «Лісовій жінці»

Ліна Гіді знімається в «Лісовій жінці» Ліна Гіді знімається в «Лісовій жінці»
Зірка «Гри престолів» Ліна Гіді виконає головну роль у містичному трилері «Лісова жінка» (The Woman of the Woods).

За сюжетом Келсі (Гіді) і її чоловік знаходяться на межі розлучення і вирішують сказати про це доньці на останньому сімейному пікніку. Після того, як в лісовій глушині злий дух вселяється в дівчинку, сім'я повертається в Сієтл, і опиняється в центрі поліцейського розслідування - їхня донька стає головною підозрюваною у справі про серію жорстоких вбивств.

Зніме картину за власним сценарієм Расселл Фріденберг. «Не можу дочекатися, коли ж глядачі побачать фільм з дуже талановитою Ліною Гіді, - говорить Фріденберг. - Вона привнесла в роль не тільки правдоподібність, але і незвичайну емоційність».

Серед майбутніх проектів Гіді роль Катарини де Бург в мелодраматичному трилері «Гордість, упередження і зомбі», а також озвучування мультиплікаційного фільму «Руді та сірі».
7054
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Постукай в мої двері
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно