,
Табу
Царство
Край «Дикий Захід»

Ніколас Кейдж зніметься в містичному трилері

Ніколас Кейдж зніметься в містичному трилері Ніколас Кейдж зніметься в містичному трилері
Ніколас Кейдж отримав головну роль в містичному трилері «Заплати примарі» (Pay the Ghost).

Історія починається в ніч Хелловіна, коли у сімейної пари таємничим чином викрадають маленького сина. Через рік батьки починають відчувати його присутність, яка наводить жах на них. Намагаючись зрозуміти, що ж сталося з хлопчиком, пара приїжджає в Нью-Йорк, де вони розкривають стародавню таємницю і пробуджують злого та мстивого духа.

Сценарій заснований на невеликому оповіданні Тіма Леббона, який адаптував Деніел Кей. Постановкою стрічки займеться німецький режисер Улі ЕдельБайки зі склепу», «Тіло як доказ»). Зйомки фільму призначені на кінець літа.

Нагадаємо, що у 2013 році вийшло дві стрічки з участю Ніколаса Кейджа: кримінальна драма «Джо» Девіда Гордона Гріна та анімаційна пригодницька комедія «Сімейка Крудсів», в якій Кейдж озвучив Груга, голову родини печерних людей.
4482
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Лютер
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно