,
Невгамовні
Нескінченне кохання
Маніяк

Джемма Артертон зіграє у фільмі «Як незаймана»

Джемма Артертон зіграє у фільмі «Як незаймана» Джемма Артертон зіграє у фільмі «Як незаймана»
Британська актриса Джемма Артертон виконає головну роль у стрічці «Як незаймана» (Like A Virgin).

Артертон зіграє молоду жінку Марію, яка веде розгульне життя - алкоголь, наркотики, чоловіки. Але одного разу, в один з вечорів, перед нею постає несподіваний відвідувач - архангел Гавриїл, який повідомляє їй, що вона була обрана Господом народити наступного Месію. Повідомлення приводить в шок головну героїню - адже вона зовсім не готова народити і виростити нового рятівника світу.

Картина стане режисерським дебютом для сорокарічної актриси Кетрін ШепердПригоди Паддінгтона»), яка також сама написала сценарій. Продюсувати фільм буде Кейт Огборн («Глибоке синє море»).

Нагадаємо, останніми випущеним у прокат фільмами за участю Джемми Артертон були комедійний трилер Маржана Сатрапі «Голоси», драма «Герцогиня Мальфі» Домініка Дромгула і мелодраматична стрічка Анн Фонтен «Джемма Бовері».
7084
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хроніки Шаннари
Гострі козирки
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно