,
Нескінченне кохання
Поліція Парадайз
11.22.63

Кевін Конноллі зніме фільм про відомого гангстера Джона Готті

Кевін Конноллі зніме фільм про відомого гангстера Джона Готті Кевін Конноллі зніме фільм про відомого гангстера Джона Готті Кевін Конноллі зніме фільм про відомого гангстера Джона Готті
Режисером кримінальної драмі «Готті: У тіні мого батька» (Gotti: In The Shadow Of My Father) призначений Кевін Конноллі.

Фільм буде заснований на реальних подіях, в центрі сюжету - непрості відносини американського боса злочинного світу з власним сином. Джон Готті з самих низів прокладав собі шлях на вершину кримінальної піраміди. Мабуть, в історії американської криміналістики не було більш щасливого і спритного мафіозі. Людина, яка змогла підім'яти під себе всі п'ять американських сімей і залізною рукою керувати ними довгі роки. Він успішно переховувався від закону, не побоюючись ходити по вулицях Нью-Йорка. Його називали «Тефлоновим Доном» тому, що бруд звинувачень до нього не приставав, а відскакував від нього з вражаючою легкістю. Йому змогли пред'явити звинувачення лише у 1992 році завдяки свідченням його ж заступника. Згодом мафіозі помер у в'язниці від раку горла. Син мафіозі, Джон Анджело Готті, пішов по стопах батька і взяв на себе керівництво діяльністю сім'ї Гамбіно, однак похвалитися авторитетом в злочинних колах Нью-Йорка, яким володів його батько, так і не зміг.

На різних етапах розробки проекту інтерес до картини проявляли такі актори, як Аль Пачіно, Джо Пеші, Ліндсі Лохан, Келлі Престон і Ентоні Хопкінс, а режисери - Нік Кассаветіс, Джо Джонстон і Баррі Левінсон були готові керувати зйомками. Зараз виконавцем головної ролі у фільмі значиться Джон Траволта.

Сценарій фільму написали Лео Россі і Лем Доббс. Продюсувати картину будуть Рендолл Емметт, Джордж Фарле, Нортон Херрік і Марк Фіоре.

Кевін Конноллі відомий більшості глядачів як актор, що зіграв у фільмах «Красені», «Джон К′ю» і «Щоденник пам′яті». Байопік про Джона Готті може стати новою сходинкою в кар'єрі Конноллі в якості режисера.
5815
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно