,
Тихий океан
Хороший лікар
І мертві підуть

Бен Фостер отримав роль сина гангстера

Бен Фостер отримав роль сина гангстера Бен Фостер отримав роль сина гангстера Бен Фостер отримав роль сина гангстера Бен Фостер отримав роль сина гангстера
Проект Баррі Левінсона «Готті: У тіні мого батька» знайшов виконавця ролі сина героя Джона Траволти. Ним стане Бен Фостер. Акторові належить втілити на екрані людину, який спробував чинити опір повторення долі батька, але нічого не вийшло.

Коли Джон Траволта отримав роль гангстера Джона Готті, багато хто подумав, що акторові дісталася головна партія в проекті. Проте з часом багато що змінилося. Режисер Нік Кассаветіс пішов, а сам фільм був перейменований з «Готті: Три покоління» в «Готті: У тіні мого батька». Виявилося також, що Готті-старший - це не така вже й завидна роль.

Головним героєм стане син Джона Готті, Джон Готті-мол. Його зіграє Бен Фостер, якого в останній раз можна було бачити в бойовику «Механік». Наголос у фільмі Баррі Левінсона буде зроблений на життя сина гангстера і на те, як він намагається всіма силами не йти по стопах батька. Однак гени беруть своє.

У проекті також задіяні Аль Пачіно і Келлі Престон. Справжній Джон Готті-мол. отримав посаду консультанта.

«Готті: У тіні мого батька» зніматимуть на початку січня 2012-го, але ще на етапі підготовки спалахнув конфлікт. Джо Пеші подав до суду на продюсерів, стверджуючи, що спочатку його затвердили на одну роль, а тепер його появу у фільмі сильно скоротили, а також урізали гонорар. Історія з Пеші поки не закінчилася.

Що ж до Бена Фостера, то актор з величезною повагою ставиться до Баррі Левінсон, адже режисер фактично дав йому першу серйозну роль в кіно, знявши його в «Підйом свободи». «Моя кар'єра склалася, завдяки Баррі, - говорить Фостер. - Його новий фільм про сім'ю, про батьків і дітей. Можливість зніматися у Баррі - величезна честь для мене ».

Бен Фостер недавно закінчив зйомки в кримінальній драмі «Контрабанда», а також знявся в стрічці Фернанду Мейрелліша «Калейдоскоп кохання». У майбутньому році його можна буде побачити в «Прометеї» Рідлі Скотта. Торік актор провів чимало часу у Вірменії, знімаючись у драмі «Тут».
2723
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Рання пташка
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно