,
Гріфіни
Чорні вітрила
Дві дівчини без копійчини

Кеннет Брана зніме ремейк «Вбивства в Східному експресі»

Кеннет Брана зніме ремейк «Вбивства в Східному експресі» Кеннет Брана зніме ремейк «Вбивства в Східному експресі»
Кеннет Брана зніме нову екранізацію роману англійської письменниці Агати Крісті «Вбивство в Східному експресі» (Murder on the Orient Express).

У центрі сюжету - геніальний бельгійський детектив Еркюль Пуаро, який розслідує вбивство американського магната, вчинене в Східному експресі.

Сценарій до майбутнього фільму напише Майкл Грін, який раніше працював над серіалом «Герої» і фантастичною стрічкою «Зелений ліхтар». Продюсувати проект будуть Рідлі СкоттГладіатор», «Прометей»), Марк Гордон («Врятувати рядового Райана») і Саймон Кінберг («Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»). Виробництвом картини займеться студія 20th Century Fox.

Нагадаємо, що роман є одним з найвідоміших творів Агати Крісті, він був тричі екранізований. Найвідоміша версія, в якій роль сищика Еркюля Пуаро - зіграв Альберт Фінні, була знята Сідні Люметом у 1974 році. Фільм отримав шість номінацій на «Оскар», а Інгрід Бергман, яка зіграла у детективі шведську місіонерку Грету, отримала золоту статуетку як краща актриса другого плану. У 2001 році вийшов телевізійний фільм за участю Альфреда Моліни і Леслі Керон. У 2010 році книга стала основою для одного з епізодів серіалу «Пуаро Агати Крісті» (12 сезон, 4 серія), в якому образ знаменитого детектива втілив Девід Суше.
6962
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Леді Баг та Супер-Кіт
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно