,
Помаранчевий - хіт сезону
КітПес
Таємниці Ґравіті Фолз

Названа дата прем′єри серіалу «Клуб дружин астронавтів»

Названа дата прем′єри серіалу «Клуб дружин астронавтів» Названа дата прем′єри серіалу «Клуб дружин астронавтів»
Канал ABC оголосив дату прем'єри свого нового серіалу «Клуб дружин астронавтів» (Astronaut Wives Club). Старт десятисерійної драми призначений на 18 червня 2015 року.

В основу сценарію ліг популярний роман-бестселер американської письменниці Лілі Коппел «Клуб дружин астронавтів», що вийшов влітку 2013 року. У центрі сюжету - реальне життя жінок, які в самий розпал гонки за підкорення космосу надавали підтримку своїм чоловікам-астронавтам.

У створенні шоу взяли участь актори: Домінік МакЕллігот («Ірландець»), Івонн Страховскі («Особливо небезпечний»), Одетт АннаблМонстро»), Джоанна Гарсія («Якось у казці»), Ерін Каммінгс («Спартак: Кров і Пісок»), Ежур Парсонс («Справжній детектив»), Зої Бойл («Абатство Даунтон») та інші.

Над адаптацією книги працювала сценарист і продюсер Стефані Севідж, що брала участь у створенні успішних серіалів «Пліткарка» і «Одинокі серця». Режисером першого епізоду виступила Лоне Шерфіг («Один день»)

Нагадаємо, що спочатку прем'єра проекту була запланована на 24 червня 2014 року і мала розповісти тільки про дружин астронавтів, які брали участь у програмі «Меркурій». Але згодом телеканал ABC змінив свої плани і реліз був перенесений на початок 2015 року, так як в сюжет були включені історії програм «Джеміні» і «Аполлон».
6129
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Табу
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно