,
Шерлок
Нарко
Останнє королівство

«Справжній детектив» став кращою прем′єрою HBO за 4 роки

«Справжній детектив» став кращою прем′єрою HBO за 4 роки «Справжній детектив» став кращою прем′єрою HBO за 4 роки
Кримінальна драма «Справжній детектив» (True Detective) показала кращий старт для нового серіалу на HBO за останні чотири роки.

Шоу за участю Вуді Гаррельсона і Меттью МакКонахі розповідає про двох детективів з Луїзіани, що переслідують серійного вбивцю. Сюжет подається у вигляді серії спогадів з дев'яностих. Передбачається, що історія завершиться після 8-ми серій, а у другому сезоні серіал розповідатиме вже про інших героїв.

«Справжній детектив» подивилося 2,3 млн глядачів. Це кращий результат для прем'єрних показів драм HBO з 2010 року, коли кабельники запустили «Підпільну імперію» (4,8 млн).
4081
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Друзі
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно