,
Американці
Кохання Мер′єм
Нарко

Фелісіті Джонс зіграє в екранізації роману Дена Брауна

Фелісіті Джонс зіграє в екранізації роману Дена Брауна Фелісіті Джонс зіграє в екранізації роману Дена Брауна
Фелісіті Джонс офіційно затверджена на роль в детективному трилері «Інферно» (Inferno), сюжет якого заснований на однойменному романі Дена Брауна.

Фільм розповість про нові пригоди професора Гарвардського університету Роберта Ленгдона (Том Генкс) - фахівця з релігійної символіки та історії мистецтва. На цей раз Ленгдон прокидається в госпіталі у Флоренції і не пам'ятає подій останніх днів. Незабаром виявляється, що його життю загрожує небезпека - щоб врятуватися, професор об'єднується з доктором Сієнною Брукс (Фелісіті Джонс) в надії, що вона допоможе йому відновити спогади і зупинити натхненного італійським поетом Данте божевільного, який збирається інфікувати чумою весь світ.

Над адаптацією сценарію попрацював Девід Кепп, відомий за стрічками «Шлях Карліто», «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа», «Місто привидів». Режисером трилера виступить Рон Ховард, який також працював над попередніми фільмами про Ленгдона - «Код Да Вінчі» і «Янголи та Демони».

Зйомки фільму стартують в квітні, а в прокат картина вийде 14 жовтня 2016 року.
6855
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Царство
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно