,
Майстри сексу
Кохання Мер′єм
Пригоди Джекі Чана

Про головного героя серії книг Дена Брауна знімуть серіал

Про головного героя серії книг Дена Брауна знімуть серіал Про головного героя серії книг Дена Брауна знімуть серіал
Канал NBC розпочав роботу над серіалом «Ленґдон» (Langdon). Новий проект буде частково заснований на романі Дена Брауна «Втрачений символ», в якому головному герою - професору Роберту Ленґдону доведеться розгадати таємницю франкомасонів.

Після того як невідомі викрадають наставника і давнього друга Ленґдона - масона Пітера Соломона, він намагається знайти його за допомогою заплутаних головоломок. Пізніше до справи підключиться ЦРУ, яке змусить Ленґдона приєднатися до спецзагону, разом з яким учений виявить сліди змови.

Сценарій адаптації напише Деніел ЦеронДекстер»).

«Втрачений символ» - третя з п'яти існуючих на даний момент книг про Ленґдона. Рон Говард екранізував три романи: «Код да Вінчі», «Янголи та Демони» і «Інферно». Головну роль в них виконав Том Генкс. Спочатку планувалося, що «Символ» знімуть третім, але пізніше продюсери переключилися на «Інферно».

У 2017 році про професора вийшла ще одна книга - «Джерело».
2686
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Крила кохання
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно