,
Постукай в мої двері
Леді Баг та Супер-Кіт
Кохання Мер′єм

Хелена Бонем Картер придивляється до драми «Протест»

Хелена Бонем Картер придивляється до драми «Протест» Хелена Бонем Картер придивляється до драми «Протест»
Британська актриса Хелена Бонем Картер веде переговори про участь в історичному проекті режисера Сари Гаврон «Протест» (Suffragette) .

Історія, заснована на реальних подіях, розгорнеться навколо зародження феміністського руху в США. Жінки змушені були піти в підпілля і вести небезпечну гру з державою, яка до акцій ставилася негативно.

Рух суфражисток набув поширення в кінці XIX - початку XX століття. Зокрема, жінки виступали за надання їм виборчих прав.

Сценарій до картини написала Ебі Морган («Сором» і «Залізна леді»).

Нагадаємо, що у 2013 році Хелена Бонем Картер знялася в трьох фільмах : вестерні «Самотній рейнджер», біографічній стрічці «Бертон і Тейлор» та пригодницькій драмі «Неймовірна подорож містера Співета».
3115
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Останнє королівство
Хороший лікар
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно