,
Американська історія злочинів
Брати по зброї
Останнє королівство

Гері Олдману і Хелені Бонем Картер запропоновані ролі в «Акірі»

Гері Олдману і Хелені Бонем Картер запропоновані ролі в «Акірі» Гері Олдману і Хелені Бонем Картер запропоновані ролі в «Акірі»
Кіноверсія «Акіри» зовсім недавно отримала зелене світло від студії Warner, а вже пішли чутки про акторів, які знімуться у фільмі. Нагадаємо, що одну з головних ролей може зіграти Гаррет Хедлунд. Також в «Акіра» можуть з'явитися Гері Олдман і Хелена Бонем Картер.

Згідно інсайдерам сайту Twitchfilm, режисер Жауме Серра вже почав підбір акторів. У ролі Канеда, якого спочатку планував грати Кіану Рівз, може виявитися зірка фантастики «Трон: Спадок» Гаррет Хедлунд. Переговори з актором поки що знаходяться на ранній стадії, зате Олдман і Бонем Картер вже практично погодилися.

Гері Олдману запропонована роль полковника Сікісіми, голови таємного парапсихологічного проекту, завдяки якому стають відомі здібності Акіри. Хелена Бонем Картер бачиться режисерові в ролі леді Міяко, керівниці культу Акіри.

Хто саме виявиться в акторському складі «Акіри», стане відомо найближчим часом. Зйомки почнуться вже в кінці лютого 2012 року.
2261
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Нова володарка
Всі жінки відьми
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно