,
Як козаки...
Леді Баг та Супер-Кіт
Чорний список

Хелена Бонем Картер зіграє хрещену Попелюшки

Хелена Бонем Картер зіграє хрещену Попелюшки Хелена Бонем Картер зіграє хрещену Попелюшки Хелена Бонем Картер зіграє хрещену Попелюшки
Роль хрещеної Попелюшки в однойменній екранізації казки студія Disney віддала Хелені Бонем Картер. Під керівництвом режисера Кеннета БранаТор», «Джек Райан») актриса попрацює з Лілі Джеймс, якій дісталася роль Попелюшки, і Кейт Бланшетт, яка зіграє роль злої мачухи. Роль прекрасного принца виконає Річард Медден, зірка серіалу «Гра престолів».

Екранізація всесвітньо відомої казки приурочена до 100-річчя виходу першого фільму про Попелюшку (1914) з Мері Пікфорд у головній ролі.

Хелена Бонем Картер часто грає екстравагантних персонажів: відьма Белатриса з «Гаррі Поттера», Червона королева з «Аліси в країні чудес», господиню закладу, в якому подають відвідувачів перукаря Тодда, з «Суїні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт», доктор Джулія з «Похмурих тіней».

Нагадаємо, у 2012 році за участю актриси вийшло три фільми: «Похмурі тіні», «Великі надії» і «Знедолені». Також вона знялася в короткометражному фільмі, створеному Романом Поланскі для модного будинку Prada.

Цього року виходять фільми Гора Вербінскі «Самотній рейнджер» і Жан-П'єра Жене «Молодий і дивовижний Співет».
3404
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Дві дівчини без копійчини
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно