,
Люцифер
Вейворд Пайнс
Шерлок

Режисер Боаз Якін зніме сімейну пригоду «Макс»

Режисер Боаз Якін зніме сімейну пригоду «Макс» Режисер Боаз Якін зніме сімейну пригоду «Макс»
Кінокомпанія MGM найняла режисера Боаза Якіна для постановки сімейної драми під назвою «Макс» (Max). Сценарій картини, заснованої на реальних подіях, Якін напише спільно з Шелдоном Леттічем («Рембо 3»), який також виступить виконавчим продюсером.

За сюжетом бельгійська вівчарка Макс, яка несла службу в складі армії США в Афганістані, повертається на батьківщину свого господаря після загибелі останнього. Нестійкий психічно і небезпечний Макс стає спадщиною для сім'ї, що понесла важку втрату. 14-річний молодший брат, вбитого морського піхотинця, бере на себе опіку над собакою. Вони не тільки стануть кращими друзями, але і розкриють таємницю, яка стоїть за загибеллю брата, що допоможе родині знову відчути смак до життя, перевернути сторінку і жити далі.

Це буде перше сімейне кіно Якіна з часів виходу фільму «Згадуючи титанів».

Нагадаємо, що останньою роботою Боаза Якіна став гостросюжетний кримінальний трилер «Ілюзія обману», де він працював у команді сценаристів.
2847
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Чужоземка
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно