,
Розчарування
Майстри сексу
Південний Парк

Джастін Лін створив власну кінокомпанію

Джастін Лін створив власну кінокомпанію Джастін Лін створив власну кінокомпанію Джастін Лін створив власну кінокомпанію Джастін Лін створив власну кінокомпанію Джастін Лін створив власну кінокомпанію Джастін Лін створив власну кінокомпанію
Режисер трьох останніх фільмів франшизи «Форсаж» Джастін Лін забезпечив себе роботою на найближчі два роки. Його компанія Barnstorm Pictures розміститься при студії Universal і займеться підготовкою як мінімум восьми проектів, серед яких «Форсаж 6» і новий «Термінатор».

Джастін Лін здобув популярність завдяки фільму «Завтра пощастить більше», який потрапив у конкурсну програму кінофестивалю «Санденс». Перш ніж в життя режисера увірвався «Токійський дріфт», він встиг поставити драму «Поєдинок» із Джеймсом Франко. Зазначимо також, що Лін поставив три епізоди одного з найбільш вдалих американських комедійних серіалів останнього часу - «Спільнота».

Найближчі плани режисера включають в себе п'ять картин. По-перше, це пригодницький шпигунський трилер «Leading Man». Фільм вже давно знаходиться в розробці на студії Universal. В основі комікс видавництва Oni Press про кінозірку світового масштабу, який використовує свою роботу і можливість постійно пересуватися по світу як прикриття - насправді герой є шпигуном.

Другим проектом стане безіменна військова стрічка про 442-й полк, що складався з японців американського походження, який після Другої світової став найтитулованішим в історії американської армії.

Асистент Джастіна Роберт Глікерт, що працював з ним під час зйомок «Форсажа 5», дебютує в режисурі з фантастичною картиною, про яку нічого не відомо.

Четвертий фільм, який буде знятий за допомогою компанії Джастіна Ліна, - це «Форсаж 6». Нагадаємо, що Universal хоче змістити акцент з красивих і швидких тачок на історії про пограбування. Реліз шостої частини франшизи намічений на 24 травня 2013 року.

Режисер приписаний до вестерну «Brigands of Rattleborge», чий сценарій один час очолював знаменитий «Чорний список» кращих неспродюсірованних сценаріїв, а також до психологічної драми «We Disappear» за однойменним романом Скотта Хелма.

Паралельно Джастін Лін займається розробкою екранізації самурайської теми «Самотній вовк і вовченя». Цікаво, що цей матеріал ліг в основу графічного роману «Проклятий шлях», за яким було знято однойменний фільм Сема Мендеса.

І, нарешті, Лін прикріплений до п'ятої частини франшизи «Термінатор». Яка велика студія візьметься за картину, поки не відомо.

Режисер запевняє, що не збирається зациклюватися виключно на великобюджетних фільмах. У віданні Universal знаходиться студія Focus Features, яка відає скромнішими проектами. Враховуючи, що Лін починав свою кар'єру з малобюджетних фільмів, йому буде легко працювати на Focus.

Лін вже неодноразово зазначав, що з Universal у нього налагодилися прекрасні відносини. «Вони дали мені можливість проявити себе, - каже Джастін. - Я прийшов до них з фестивалю Санденс, а вони мені вручили «Форсаж». У мене є відчуття, що я виріс на цій студії ».
3108
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Чужоземка
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно