,
Хороший лікар
Стародавні
Сини Анархії

Венсан Кассель приєднався до проекту про серійного вбивцю

Венсан Кассель приєднався до проекту про серійного вбивцю Венсан Кассель приєднався до проекту про серійного вбивцю
Венсан Кассель зніметься в трилері «Номер 44» (Child 44) режисера Данієля ЕспіносиКод доступу «Кейптаун»). Кассель приєднається до акторського складу, у який увійшли - Том Харді, Нумі Рапас і Гері Олдман.

В основу сюжету ліг роман британського письменника Тома Роба Сміта. «Номер 44» - перша книга трилогії, в якій прототипом послужив найвідоміший радянський серійний вбивця - Андрій Чикатило.

За сюжетом, дискредитований офіцер радянської розвідки Лев Демидов (Том Харді) вирішує розслідувати справу про серійні вбивства дітей. І хоча держава не тільки не хоче приходити йому на допомогу, але і всіляко заважає його спробам, головний герой доводить почате до кінця.

Прем'єра картини намічена на 2014 рік.

Нагадаємо, що цього року за участю актора вийшов кримінальний трилер «Транс» Денні Бойла, в якому Венсан Касель майстерно зіграв ватажка банди.
3208
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Невгамовні
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно