,
Абатство Даунтон
Пуститися берега
Маніяк

Сильвестр Сталлоне знову зіграє Роккі Бальбоа

Сильвестр Сталлоне знову зіграє Роккі Бальбоа Сильвестр Сталлоне знову зіграє Роккі Бальбоа Сильвестр Сталлоне знову зіграє Роккі Бальбоа
Почалася робота над новою спортивною драмою із серії «Роккі», яка принесла всесвітню популярність Сильвестру Сталлоне. Стрічка буде називатися «Крід» і розповість про онука загиблого на рингу Аполло Кріда - головного суперника Роккі Бальбоа.

Серія картин про боксера Роккі - чи не найуспішніша у кар'єрі Сильвестра Сталлоне. Перший фільм, що вийшов в 1976 році, завоював три премії «Оскар» і зібрав у прокаті США близько $ 117 млн. (при бюджеті менше $ 1 млн.). За ним пішли кілька сиквелів; в одному з них, «Роккі V», актор знявся разом зі своїм сином Сейджем, померлим у минулому році від хвороби серця. Найновіший на сьогоднішній день фільм серії - «Роккі Бальбоа» (2006), режисером якого став сам Сталлоне.

Як повідомляє Deadline, на цей раз Слай виступає в якості продюсера, а також планує повернутися до однієї зі своїх найвідоміших ролей. За сюжетом, його герой буде змушений стати тренером юного Кріда, якого зіграє Майкл Б. Джордан. Режисером буде Райан Куглер, який зняв Джордана в драмі «Фрутвейл», що завоювала Гран-прі фестивалю «Санденс».

Цього року Сильвестра Сталлоне можна буде побачити в бойовику «План втечі» разом з іншим легендарним актором - Арнольдом Шварценеггером. Зовсім скоро вони знову зустрінуться на знімальному майданчику фільму «Нестримні 3», в якому також будуть зайняті Джейсон Стетхем, Брюс Вілліс, Мел Гібсон, Міккі Рурк, Міла Йовович, Джекі Чан та інші.
3780
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Безсоромні
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно