,
Знебожені
Останнє королівство
Рання пташка

Серіал «Гра престолів» встановив новий піратський рекорд.

Серіал «Гра престолів» встановив новий піратський рекорд. Серіал «Гра престолів» встановив новий піратський рекорд.
Як повідомляє видання TorrentFreak, всього через кілька годин після того, як перший епізод третього сезону «Гри престолів» потрапив у треккер OpenBitTorrent, було зафіксовано більше 160 тисяч пірів, більше 110 тисяч користувачів ділилися повною копією серії.

Стверджується, що така активність виявилася абсолютно безпрецедентною. Попередній рекорд належав одному з епізодів серіалу «Герої», який згенерував в трекерах 144 000 пірів.

У загальній складності прем'єрний епізод нового сезону «Гри престолів» був скачаний на всіх майданчиках більше мільйона разів.

Такий попит не залишає сумнівів у тому, що серіал стане самим завантажуваним телевізійним шоу у 2013 році.
5188
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Гра престолів
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно