,
Абатство Даунтон
І мертві підуть
Величне століття. Нова володарка

Ребекка Холл зніметься з Джонні Деппом

Ребекка Холл зніметься з Джонні Деппом Ребекка Холл зніметься з Джонні Деппом
Стало відомо, що акторка Ребекка ХоллВікі Крістіна Барселона», «Престиж») отримала головну жіночу роль у режисерському дебюті Воллі Пфістера «Трансцендентність».

Подробиці сюжету тримаються у суворій таємниці. Пару місяців назад від інсайдерів просочилися відомості, що в основі сюжету лежить історія вченого на ім'я Вілл (Джонні Депп), одруженого на своїй колезі Евелін (Ребекка Холл), і друга цієї сімейної пари Макса. Коли терористи вбивають Вілла, Евелін завантажує його мозок у суперкомп'ютер-прототип. Незважаючи на невдалий початок експерименту, комп'ютер почав відповідати їй. Евелін підключила Вілла до Інтернету, щоб у нього була можливість продовжувати свої наукові дослідження. Однак темні думки стали долати вченого і він стає злим генієм, створивши резервні копії себе на кожному комп'ютері у світі.

Фінансуванням та підтримкою проекту займеться студія Alcon Entertainment, виконавчими продюсерами підрядились Кристофер Нолан і його дружина Емма Томас. Зйомки заплановані у Лос-Анджелесі в наступному місяці.
2659
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
Краще подзвоніть Солу
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно