,
Тихий океан
Грімм
Гріфіни

Морган Фрімен взявся за серіал про жінку-держсекретаря США

Морган Фрімен взявся за серіал про жінку-держсекретаря США Морган Фрімен взявся за серіал про жінку-держсекретаря США
Морган Фрімен стане продюсером серіалу про жінку-держсекретаря Сполучених Штатів.

Телешоу буде зосереджено на приватному житті державного секретаря США. Як сказано в прес-релізі, мова піде про те, як жінка, перебуваючи на високій урядовій посаді, вирішує питання міжнародної дипломатії і свої сімейні проблеми. Чи є у головної героїні реальний прототип, не уточнюється.

Сценарій багатосерійного фільму напише Барбара Холл, сценарист телешоу «Чужий серед своїх». Холл також займеться продюсуванням проекту разом з Лорі Макрірі («Свято кохання») і Трейсі Мерсер («Discovery: Крізь простір і час з Морганом Фріменом»). Серіал вийде на каналі CBS. Хто стане його режисером і яка актриса виконає головну роль, поки невідомо.

Наразі йде робота над пілотною серією фільму. Скільки всього в ньому може бути епізодів, поки не повідомляється.
3707
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Захисники
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно