,
Декстер
Царство
Пуститися берега

Рімейк фільму жахів «Мумія» має нового сценариста

Рімейк фільму жахів «Мумія» має нового сценариста Рімейк фільму жахів «Мумія» має нового сценариста
Ще одну версію сценарію підготує Біллі Рей, який працював над картиною «Голодні ігри». Про це повідомляє видання Vulture.

Відзначимо, що перший варіант був доручений Джону Спейтсу, авторові оригінального сценарію фільму «Прометей». Причина, по якій студія вирішила найняти нового сценариста, не уточнюється.

Передбачається, що зйомки стартують в кінці 2013 року з прицілом на прем'єру в 2014 році. Постановником «Мумії» призначений Лен Вайзман.

За його словами, нова версія буде відрізнятися від всіх проектів, присвячених муміям. «Це справжній фільм жахів. Сучасний погляд на події, які можуть відбутися, якщо ми зіткнемося з мумією», - заявив режисер в одному з інтерв'ю.
3141
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Гріфіни
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно