,
Дві дівчини без копійчини
Відкриття відьом
Брати по зброї

Electronic Arts екранізує «Need for Speed​​»

Electronic Arts екранізує «Need for Speed​​» Electronic Arts екранізує «Need for Speed​​»
Команія Electronic Arts має намір перенести на великі екрани події серії ігор, об'єднаних назвою «Need for Speed». Як повідомляє видання Variety, сценаристу Джону Гейтінс, який раніше працював над картиною «Реальна сталь», доручено підготувати чорновий варіант сценарію фільму.

У проекті зацікавлені найбільші голлівудські кінокомпанії Warner Bros., Sony і Paramount, причому остання вважається головним претендентом на нову франшизу.

Нагадаємо, що «Need for Speed» є найуспішнішим гоночним симулятором в історії відеоігор. У світі було продано більше 100 мільйонів екземплярів різних версій гри.
2319
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Друзі
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно