,
Гільда
Майстри сексу
Американська історія злочинів

Американські продюсери виберуть кращі фільми 2012

Американські продюсери виберуть кращі фільми 2012 Американські продюсери виберуть кращі фільми 2012 Американські продюсери виберуть кращі фільми 2012 Американські продюсери виберуть кращі фільми 2012
У США опублікований список номінантів на престижну премію Гільдії продюсерів США. Її щорічно вручають члени гільдії, що об'єднує головних на знімальному майданчику людей у галузі кіно і телебачення.

У категорії «Кращий фільм» належить вибрати між:

1. «Арго»
2. «Звірі дикого Півдня»
3. «Джанго вільний»
4. «Життя Пі»
5. «Лінкольн»
6. «Знедолені»
7. «Королівство повного місяця»
8. «Мій хлопець - псих»
9. «007: Координати «Скайфолл»»
10. «Ціль номер один»

За звання кращої анімаційної стрічки посперечаються «Франкенвіні», «ПараНорман», «Ральф-руйнівник», «Вартові легенд», «Відважна».

За звання «Кращий драматичний серіал» будуть боротися:

1. «Пуститися берега»
2. «Абатство Даунтон»
3. «Гра престолів»
4. «Чужий серед своїх»
5. «Божевільні»

У гільдії перебувають більше 4 тисяч продюсерів, серед найвідоміших - Джері Брукхаймер, Клінт Іствуд, Мартін Скорсезе, Вуді Аллен, Девід Фінчер і багато інших.

Переможці стануть відомі 26 січня. Премію Гільдії продюсерів Америки вважають важливим «передоскарівським барометром», оскільки її результати часто збігаються з думкою Американської академії кіномистецтв, яка вручає найважливішу кінонагороду США - «Оскара».
2514
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Люцифер
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно