,
Касл
Всі жінки відьми
Теорія великого вибуху

Sony запускає повторну екранізацію «Джуманджі»

Sony запускає повторну екранізацію «Джуманджі» Sony запускає повторну екранізацію «Джуманджі»
Компанія Sony запропонувала Заку Хельму (сценарист фільму «Персонаж») заново адаптувати твір Кріса Ван Оллсбурга, по якому у 1995 році Джо Джонстон поставив фільм «Джуманджі». Робиться акцент на те, що це не ремейк.

За сюжетом головний герой, Алан Перріш, одного разу знаходить гру з дивною назвою «Джуманджі», але, не знаючи про її чарівні властивості, випадковим чином телепортується в джунглі потойбічного світу. Там він жив багато років, поки двоє підлітків не знайшли гру і не звільнили його з обійм чаклунських чар. Тепер всі разом вони вирішують здобути перемогу над магічною силою гри, пройшовши всі можливі перешкоди.

Чутки про ремейк «Джуманджі» з'явилися на початку минулого літа, коли Sony повідомила, що планує зробити більш сучасну історію.
2636
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Життя з Луї
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно