,
Чорний список
Сліпа зона
Ми - такі

Девіду Фінчеру запропонували екранізувати біографію Стіва Джобса

Девіду Фінчеру запропонували екранізувати біографію Стіва Джобса Девіду Фінчеру запропонували екранізувати біографію Стіва Джобса
Компанія Sony Pictures запропонувала режисерові Девіду Фінчеру зняти біографічний фільм про Стіва Джобса.

Стрічка Sony про Джобса, назва якої поки невідомо, буде заснована на книзі Волтера Айзексона «Стів Джобс». Як розповідав сценарист фільму Аарон Соркін у 2012 році, сюжет фільму зосередиться на трьох ключових для кар'єри Джобса презентаціях нових продуктів компанії Apple. У трьох приблизно півгодинних сценах буде розказано про запуск комп'ютерів Macintosh і NeXT, а також плеєра iPod (1984, 1988 і 2001 роки відповідно). Консультантом картини виступає Стів Возняк, співзасновник компанії Apple.

У січні 2014-го повідомлялося, що Соркін завершив роботу над сценарієм картини. Проте режисер і виконавці головних ролей досі не були призначені. Коли можуть початися зйомки проекту, поки невідомо.

Нагадаємо, що у серпні 2013 року в прокат вийшла ще одна біографічна стрічка про засновника Apple - «Джобс: Імперія спокуси» режисера Джошуа Майкла Штерна. Стів Возняк негативно відгукнувся про цей фільм, зазначивши, що, на його думку, Ештон Катчер, виконавець головної ролі, «невірно уявив собі образ Джобса».
3781
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Гострі козирки
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно