,
Маніяк
Гільда
Друзі

Венеціанський кінофестиваль у режимі онлайн

Венеціанський кінофестиваль у режимі онлайн Венеціанський кінофестиваль у режимі онлайн Венеціанський кінофестиваль у режимі онлайн
Вперше в історії Венеціанського міжнародного кінофестивалю 10 повнометражних і 13 короткометражних фільмів, що входять в програму «Обрії» (Orizzonti), будуть доступні для перегляду в інтернеті. Покази картин будуть проводитися одночасно з офіційною прем'єрою у Венеції. Мета нововведення полягає в підтримці нових фільмів і молодих авторів.

Офіційний сайт кінофоруму повідомляє, що в цьому році вперше фільми, включені до фестивальної програми «Обрії», будуть доступні для перегляду в Інтернеті одночасно з показом на Венеціанському кінофестивалі.

Організатори розраховують, що така ініціатива підтримає молодих авторів та їхні роботи. Онлайн-перегляд буде представлений на платформі захищеного сайту кінофестивалю, але деякі режисери все одно бояться, що їх фільми стануть легкою здобиччю для розповсюджувачів «піратських» копій.

Для доступу до онлайн-кінотеатру потрібно зареєструватися на офіційному сайті Венеціанського кінофестивалю, придбати віртуальний квиток і отримати персональне посилання для перегляду обраної картини. Вартість квитка складе ? 4,20. Картини будуть доступні протягом 24 годин тільки в потоковому режимі, скачування неможливе. Всі картини будуть транслюватися на оригінальній мові з субтитрами англійською. З 20 серпня на сайті кінофестивалю працює функція бронювання квитків для онлайн-перегляду картин. 69-й Венеціанський кінофестиваль проходитиме з 29 серпня по 8 вересня.
2407
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Теорія великого вибуху
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно