,
Брати по зброї
Еш проти Зловісних Мерців
Помаранчевий - хіт сезону

Україна встановила рекорд в Каннах

Україна встановила рекорд в Каннах Україна встановила рекорд в Каннах
Вісім українських фільмів будуть представлені в різних паралельних програмах 67-го Каннського кінофестивалю. Жодна країна ще не привозила на огляд такої кількості кінострічок. Спеціальною подією огляду стане фільм Сергія Лозниці «Майдан». Фільм «Плем'я» Мирослава Слабошпицького бере участь у конкурсі «Тиждень критики» і бореться за приз «Золота Камера» за кращий дебют.

П'ять з восьми фільмів - короткометражні. Вони будуть показані в секції Short Film Corner. З них три українські стрічки і дві, зняті спільно з іншими країнами.

В якості родзинки від України, в програмі Cannes Classics буде знятий у 1968 році на студії «Арменфільм» і нещодавно відреставрований в Італії на гроші американського фонду фільм Сергія Параджанова «Колір граната».

Нагадаємо, що 67-й Каннський кінофестиваль відбудеться з 14 по 25 травня 2014 року.
4862
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Пуаро Агати Крісті
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно