,
Помаранчевий - хіт сезону
Майстри сексу
Гострі козирки

Вуді Аллен збирає акторів

Вуді Аллен збирає акторів Вуді Аллен збирає акторів Вуді Аллен збирає акторів
Як стало нещодавно відомо, Вуді Аллен буде знімати свою нову комедію в Копенгагені. Режисер не чекає релізу своїх «Римських канікул» і вже почав підбір акторів. У головній жіночій ролі Вуді хоче бачити Кейт Бланшетт.

Також в акторському ансамблі може виявитися Бредлі Купер - його Аллен кличе на головну чоловічу роль. Ніяких коментарів з боку команди режисера поки не послідувало.

За словами директора з кастингу Джульєт Тейлор, яка вже давно працює з режисером, актори не ведуть розмови про гроші, коли їх запрошують у фільми Вуді: «Ми не робимо винятків. Якщо кінозірка хоче поїхати до Лондона і жити в дорогому готелі, то платити їй доведеться зі свого гонорару».

Дійсно, часто актори погоджуються зніматися у фільмах Аллена за символічні гроші, аби тільки отримати роль у метра. І це незважаючи на те, що стрічки режисера ніколи не можна було назвати хітами прокату.

Нагадаємо, що остання робота Вуді, картина «Північ у Парижі», стала найкасовішим фільмом режисера за всю кар'єру. Стрічка, що відкрила в цьому році Каннський кінофестиваль, заробила в США понад 56 мільйонів доларів. У загальній складності на рахунку мелодрами 148 000 000. Крім того, Аллен став лауреатом премії «Оскар» за кращий сценарій.

Раніше Вуді Аллен збирався знімати фільм в Мюнхені, але в результаті вирішив попрацювати у Копенгагені.
2759
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хороший лікар
Вікінги
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно