,
Американська історія злочинів
Південний Парк
Крила кохання

Вуді Аллен зніме фільм у Мюнхені

Вуді Аллен зніме фільм у Мюнхені Вуді Аллен зніме фільм у Мюнхені Вуді Аллен зніме фільм у Мюнхені
Режисер, який відкрив своєю мелодрамою «Вікі Крістіна Барселона» серію кіноосвідчень в любові до міст, уже віддав належне Парижу і знімає зараз нову картину в Римі. Вочевидь, на черзі у Вуді Німеччина.

«Північ у Парижі» став найкасовішим фільмом режисера за всю кар'єру: картина, що відкрила в цьому році Каннський кінофестиваль, заробила в США понад 50 мільйонів доларів. У цілому на рахунку мелодрами вже 84 мільйони. Нагадаємо, що в цьому фільмі Овен Вілсон грає сценариста, якому вдається опинитися в Парижі 20-х років минулого сторіччя. Пересуваючись з минулого в сьогодення, герой повністю змінює свій погляд на світ.

Як стало відомо сьогодні, студія Bavaria почала переговори з режисером, з метою залучення Вуді Аллена в Мюнхен. Німецьке місто стане новою зупинкою в «європейському турне» Аллена, як вже називають його останні роботи. Вартість нової стрічки складе порядку 25 мільйонів доларів, причому Bavaria буде повністю фінансувати проект.

Аллен уже намітив зйомки на літо наступного року. Як завжди, в його випадку, поки немає ні єдиного слова про сюжет, а також жодного натяку на можливий акторський склад.

«Неправильне кіно», зйомки якого тривають у Римі, може похвалитися не менш блискучим акторським ансамблем, ніж «Північ у Парижі». У фільмі зайняті: Джессі Айзенберг, Еллен Пейдж, Алек Болдвін, Пенелопа Крус, Грета Гервіг, Роберто Беніньї, Орнелла Муті і сам Вуді Аллен.

«Північ у Парижі» вийде на екрани 6 жовтня.
2572
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Футурама
Гострі козирки
КітПес
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно