,
Пуститися берега
Табу
Нескінченне кохання

Universal зніме мультфільм про Вуді Вудпекер

Universal зніме мультфільм про Вуді Вудпекер Universal зніме мультфільм про Вуді Вудпекер
Кінокомпанія Universal за підтримки студії Illumination Entertainment має намір створити повнометражний мультфільм, головним героєм якого стане знаменитий дятел Вуді Вудпекер. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Цей персонаж вперше з'явився на екранах в 1940 році і дуже швидко завоював популярність. Його характерний сміх тепер є дуже впізнаваною "торговою маркою". Довгі роки Вуді Вудпекер озвучував легендарний Мел Бленк.

Чи буде новий фільм повністю анімаційним, як у випадку з іншим проектом Illumination Entertainment - мультфільмом «Нікчемний Я», або ж у ньому будуть задіяні і "живі" актори, поки не уточнюється.
4162
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вікінги
Пані Фазілет і її доньки
Маніяк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно