,
Нескінченне кохання
Люцифер
Безсоромні

«Жовтий підводний човен» Beatles знову вийде на DVD

«Жовтий підводний човен» Beatles знову вийде на DVD «Жовтий підводний човен» Beatles знову вийде на DVD
Знаменитий анімаційний фільм «Жовтий підводний човен», створений в 1968 році на основі пісень групи Beatles, буде знову виданий на дискових носіях.

Як стверджує видання The Hollywood Reporter, стрічка пройшла повну покадрову реставрацію, процес відновлення пройшла і її звукова доріжка. Диски з фільмом надійдуть у продаж наприкінці травня 2012 року.

Відзначимо, що компанія MGM вже випускала «Жовтий підводний човен» на DVD в 1999 році, проте настільки глибокої реставрації картина піддалася вперше.

Нагадаємо також, що раніше компанія Walt Disney мала намір зняти рімейк фільму, доручивши його Роберту Земекісу. Але в результаті від цієї ідеї було вирішено відмовитися.
3148
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Гільда
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно