,
Вейворд Пайнс
Гріфіни
Доктор Хаус

Про The Beatles знімуть міні-серіал

Про The Beatles знімуть міні-серіал Про The Beatles знімуть міні-серіал
Американська компанія NBC планує створити міні-серіал про історію британської рок-групи The Beatles.

Міні-серіал буде складатися з восьми частин. Він продовжить цикл проектів, запущених NBC в 2013 році, в який входить також серіал «Дитина Розмарі» - ремейк однойменної картини Романа Поланскі. Телевізійний фільм про The Beatles знаходиться в ранній стадії розробки, про деталі сюжету і дату прем'єри поки не повідомляється.

Виробництвом займеться творча команда історичного серіалу «Тюдори», що вийшов на екрани в квітні 2007 року, - продюсери Майкл Херст, Бен Сільверман і Тері Вайнберг. Проект NBC стане першим художнім серіалом про «ліверпульську четвірку».

Нагадаємо, що на сьогоднішній день існує тільки документальний серіал про популярну групу - «Антологія The Beatles». Спроб розповісти історію групи в жанрі художнього фільму було небагато. У період з 1964 по 1967 рік у Великобританії випустили три стрічки за участю самих музикантів, а у 1968 році з'явився мультфільм «Бітлз: Жовтий підводний човен». У 2009 році на екрани вийшла картина «Стати Джоном Ленноном» про дитинство і юність Леннона.
4634
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Ми - такі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно