,
Пригоди Мерліна
Султан мого серця
Картковий будинок

Disney потопила «Жовтий підводний човен» Роберта Земекіса

Disney потопила «Жовтий підводний човен» Роберта Земекіса Disney потопила «Жовтий підводний човен» Роберта Земекіса Disney потопила «Жовтий підводний човен» Роберта Земекіса Disney потопила «Жовтий підводний човен» Роберта Земекіса
Режисерові «Різдвяної історії» доведеться підшукати нову студію для зйомок рімейка «Жовтого підводного човна»: Disney відмовилася від ідеї знімати фільм про ліверпульську четвірку. Однією з причин в кулуарах називають провальний старт мультфільму «Таємниця червоної планети», який продюсував Земекіс.

Втім, у «Підводної човна» вже були свої проблеми задовго до релізу «Таємниці червоної планети», що зібрала в перший прокатний уїк-енд у Штатах трохи менше семи мільйонів доларів. Були труднощі з бюджетом, а презентація яку Роберт Земекіс повинен був показати спадкоємцям Beatles, відсувалася все далі і далі. У результаті студія зняла проект з наміченої дати релізу, але нову дату прем'єри не призначила. Тепер режисер вільний шукати нову студію для свого проекту.

Історію The Hollywood Reporter про причетність провалу «Таємниці червоної планети» до відмови Disney від «Жовтого підводного човна» спростовує сайт Deadline. За його даними, рішення визріло на студії ще кілька місяців тому. У цьому є сенс, враховуючи, що Disney анонсувала закриття підрозділу Земекіса ImageMovers Digital, причетної до «Беовульф» і «Різдвяної історії». Про це було відомо ще рік тому, так що по завершенні робіт над «Таємницею» приблизно 450 чоловік з цього анімаційного департаменту повинні були підшукувати нову роботу.

Про свої плани на воскресіння легендарного фільму з участю мальованих Пола, Шона, Рінго і Джорджа Роберт Земекіс оголосив ще в серпні 2009 року. Режисер збирався використовувати у фільмі 16 пісень Beatles і навіть заручився підтримкою Apple Corp., Що володіє правами на всю бібліотеку композицій групи. Планувалося, що персонажі будуть створені за допомогою motion capture - методу захоплення руху, який в останні роки став основним полем діяльності режисера трилогії «Назад в майбутнє». Бітлів повинні були «грати» Кері Елвіс, Дін Леннокс Келлі, Пітер Серафіновіч і Адам Кемпбелл.

За словами інсайдерів, у [url=http://moviestape.net/persons/7865-robert-zemeckis.html]Земекіса/url] в планах справжній художній фільм з живими акторами. Нагадаємо, що востаннє режисер зняв ігрове кіно без комп'ютерних акторів 11 років тому.
4129
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Царство
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно