,
Гострі козирки
Дві дівчини без копійчини
Люцифер

«Підводний човен» Вольфганга Петерсена отримає ремейк

«Підводний човен» Вольфганга Петерсена отримає ремейк «Підводний човен» Вольфганга Петерсена отримає ремейк
Німецька кіностудія Bavaria Film веде роботу над ремейком своєї культової військової драми «Підводний човен» (Das Boot).

Дія фільму, який був знятий Вольфгангом Петерсеном за романом Лотара-Гюнтера Буххайма, розгортається восени 1941 року. У центрі сюжету - команда субмарини U-96, але всі події показані з точки зору наївного, але чесного лейтенанта Вернера, військового кореспондента.

«Підводний човен» став одним з найдорожчих проектів в історії німецького кінематографа. Бюджет картини оцінюється в $18 млн, а її збори у світовому прокаті - більше $ 80 млн. У 1983 році військова драма отримала шість номінацій на премію «Оскар» в категоріях «Кращий режисер», «Кращий адаптований сценарій», «Краща операторська робота», «Кращий монтаж», «Кращий звук» і «Кращий монтаж звуку». Головні ролі у фільмі виконали Юрген Прохнов, Херберт Гренемайер і Клаус Веннеманн.

У жовтні 1984 року канал BBC Two показав міні-серіал «Підводний човен», хронометраж якого був збільшений з 150 до 300 хвилин. У 1997 році Петерсен випустив режисерську версію фільму тривалістю 208 хвилин.

Як повідомляється, Bavaria Film також розглядає можливість створення ремейків інших своїх фільмів і серіалів.
6974
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Леді Баг та Супер-Кіт
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно