,
Гострі козирки
Пригоди Мерліна
Доктор Хаус

Кіра Найтлі зіграє ту ж роль, що і Дакота Феннінг

Кіра Найтлі зіграє ту ж роль, що і Дакота Феннінг Кіра Найтлі зіграє ту ж роль, що і Дакота Феннінг Кіра Найтлі зіграє ту ж роль, що і Дакота Феннінг Кіра Найтлі зіграє ту ж роль, що і Дакота Феннінг
Якщо ідея хороша, то Голлівуд обов'язково перетворить її на один, два, а то і в три фільми. Так сталося з історією Еффі Грей, дружиною критика Джона Раскіна. Паралельно з драмою «Еффі» Річарда Лекстона бразилець Андруча Веддінгтон поставить картину «Незаймана» (Untouched) з Кірою Найтлі в головній ролі.

Перший фільм про Еффі Грей знімається за сценарієм Емми Томпсон, а Раскіна грає чоловік Томпсон Грег Вайз. Дакота Феннінг замінила Сірша Ронан в ролі Еффі - 18-річної дівчини, яка вийшла заміж за критика, архітектора і поета Джона Раскіна. Чоловік був набагато старше і не поспішав консуміровати шлюб, оскільки йому було неприємнє тіло юної дружини. Через п'ять років після шлюбу Еффі залишалася незайманою. Знайомство з протеже чоловіка, художником Джоном Мілле, змінило життя Еффі.

Любовний трикутник Еффі-Рескін-Мілле послужив основою для кількох п'єс та опери. Фільм на основі сценарію Емми Томпсон перебував у розробці пристойний час і теж чекав свого часу, як і його героїня. У минулому році фільм вже практично був запущений у виробництво, але нічого не вийшло. Тепер же глядачеві належить відразу дві точки зору на історію Еффі і чоловіків в її житті.

Сценарій другого фільму про Грей написала Олександра Крапанзано. Зараз йде підбір акторів, але головну роль вже закріпили за Кірою Найтлі. Багато критики пророкують Найтлі номінацію на «Оскар» за роль в «Небезпечному методі». Втім, «Незаймана» автоматично приверне більше уваги завдяки імені актриси, ніж «Еффі» з Дакотою.

Коли почнуться зйомки «Незайманої», поки не відомо. Кірі Найтлі недавно була запропонована роль в «Акірі», також актриса затверджена в «Анну Кареніну» Джо Райта. У майбутньому році Найтлі можна буде побачити в компанії Стіва Карелла у фільмі «В пошуках друга для кінця світу».
5416
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Знебожені
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно