,
Край «Дикий Захід»
Моє чуже життя
Величне століття. Нова володарка

Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису

Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису
Що буває, коли любов наздоганяє тебе в прямому сенсі перед кінцем світу? На це питання дадуть відповідь Стів Карелл і Кіра Найтлі в романтичній комедії «В пошуках друга для кінця світу» - Seeking A Friend For The End of The World.

Комедія і романтична історія з неминучим апокаліптичним фіналом - це щось нове навіть для Голлівуду. Сценарій написала Лорен Скафарія, автор «Будь моїм хлопцем на п'ять хвилин». Вона ж збирається знімати фільм. Для колишньої акторки це буде дебют на режисерському терені.

Дія фільму буде розвиватися в момент, коли людство усвідомлює факт, що всьому живому скоро прийде кінець: до Землі летить гігантський астероїд і скоро все буде скінчено. Герой Стіва Карелла раптово залишається один, оскільки його дружина в паніці тікає. Він отримує листа від жінки, в яку був закоханий ще в школі - вона хоче бути з ним, коли світу прийде кінець. Карелл відправляється в дорогу в компанії зі своєю сусідкою (Кіра Найтлі) і по дорозі між ними зовсім не вчасно зав'язуються стосунки.

Стів Карелл продовжує набирати собі проекти, що не дивно: актор закінчив зніматися в серіалі «Офіс». Нещодавно він підписав контракт на участь у проекті «Великі весняні надії» з Меріл Стріп і дав попередню згоду на зйомки в екранізації роману «Пси Вавілона».

Кіра Найтлі зніметься у Скафаріі, після чого знову приміряє звичні їй старовинні костюми в екранізації «Анни Кареніної», яку готує Джо Райт. У цьому році актрису можна буде побачити в драмі «Небезпечний метод» Девіда Кроненберга.

Зйомки фільму «У пошуках друга для кінця світу» розпочнуться в травні.
3536
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Флінстоуни
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно