,
Величне століття. Нова володарка
Пригоди Мерліна
Надприродне

Зірка «Сутінків» зіграє в рімейку «Акіра»

Зірка «Сутінків» зіграє в рімейку «Акіра» Зірка «Сутінків» зіграє в рімейку «Акіра» Зірка «Сутінків» зіграє в рімейку «Акіра» Зірка «Сутінків» зіграє в рімейку «Акіра»
Добігає кінця франшиза «Сутінки», і її зірки цілком справедливо шукають себе в різних проектах. Крістен Стюарт наступного року з'явиться у фільмі «Білосніжка і мисливець», але у актриси є шанс кардинально змінити жанр і спробувати себе у фантастиці. Стюарт запропонована роль у рімейку аніме «Акіра».

Режисер Жауме Серра продовжує набирати акторів у свій проект, в який вже затверджені Гаррет Хедлунд і Гері Олдман. Голлівудський довгобуд знаходиться у студії Warner в розробці з 2008 року, але тільки зараз кіноверсія «Акіри» семимильними кроками йде назустріч глядачеві - зйомки стартують в лютому 2012 року.

Дію кіноверсії перенесли з Нью-Токіо на Новий Манхеттен, але імена персонажів залишили колишніми. Глава клану байкерів Канеда рятує свого кращого друга Тецуо від страшного медичного експерименту, в результаті якого він може перетворитися на новітній вид парапсихологічної зброї, кращим зразком якого був свого часу хлопчик на ім'я Акіра.

Канеда зіграє Гаррет Хедлунд, Гері Олдман стане полковником Сікісімою, головою таємного парапсихологічного проекту. Два актора претендують на роль Тецуо - Езра Міллер і Олден Калеб Еренріч. Є ймовірність, що в проекті з'явиться Хелена Бонем Картер.

Крістен Стюарт може зіграти Кей, дівчину-медіума, в яку закохується Канеда. Нещодавно у зв'язку з проектом згадувалося ім'я Кіри Найтлі. Припускали, що їй також пропонували роль Кей, але на сьогоднішній день невідомо, чи відмовилася Найтлі від участі в «Акірі».

У майбутньому році Крістен Стюарт можна буде побачити в драмі «На дорозі» за романом Джека Керуака, де її партнером по екрану став Гаррет Хедлунд.
7131
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Хороший лікар
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно