,
Майстри сексу
Доктор Хаус
Вікінги

Новий серіал HBO стартує 29 січня

Новий серіал HBO стартує 29 січня Новий серіал HBO стартує 29 січня
Телеканал HBO проанонсував дату виходу нового серіалу в жанрі спортивної драми - «Luck».

За повідомленням The Futon Critic, телепроект, стартує 29 січня 2012 року, присвячений скачкам на іподромі та буднях людей, які тісно пов'язаних з азартними іграми. Головна роль віддана знаменитому «людині дощу» Дастіну Гоффману. Він зіграє роль колишнього ув'язненого, що заробляє собі на життя участю в махінаціях на тоталізаторі.

Над «Luck» працювали Майкл Манн, на рахунку якого такі картини, як «Сутичка» і «Хенкок», а також Девід Мілчо - сценарист серіалу «Поліція Нью-Йорка».
2272
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Величне століття. Нова володарка
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно