,
Абатство Даунтон
Коломбо
Доктор Хаус

Анонсовано дату прем′єри спін-оф серіалу «Пуститися берега»

Анонсовано дату прем′єри спін-оф серіалу «Пуститися берега» Анонсовано дату прем′єри спін-оф серіалу «Пуститися берега» Анонсовано дату прем′єри спін-оф серіалу «Пуститися берега»
Американський телеканал AMC назвав дату прем'єри серіалу «Краще подзвоніть Солу» (Better Call Saul). Перша серія вийде в ефір 8 лютого 2015 року. Другий епізод нового телешоу покажуть вже 9 лютого і продовжать випуск нових серій по понеділках. Відомо, що перший сезон буде складатися з десяти серій. Другий сезон стартує у 2016 році і включить в себе 13 серій.

«Краще подзвоніть Солу» - це спін-оф відомого популярного серіалу «Пуститися берега», створеного Вінсом Гілліганом і Пітером Гулдом. Події серіалу розгортаються незадовго до подій серіалу «Пуститися берега». Головний герой - Сол Гудман (Боб Одеркерк) - хитрий і пронирливий адвокат з кримінальних справ, який не гребує переступати закон заради власної вигоди, намагається відкрити власне юридичне агентство. В процесі організації власної справи Сола очікують зустрічі з багатьма знаковими персонажами: колишнім поліцейським Майклом Ермантраутом (Джонатон Бенкс), учителем хімії і наркобароном Волтером Вайтом (Брайан Кренстон), учнем Волтера Джессі Пінкманом (Аарон Пол) та іншими.

Нагадаємо, що телепроект «Пуститися берега» вийшов на екрани 20 січня 2008 року і швидко став популярним, отримавши шість премій «Еммі». В серіалі розповідається про життя звичайного вчителя хімії Волтера Вайта, який в один «чудовий» день дізнається, що смертельно хворий на рак легенів. Зневірившись, хімік вирішує, що потрібно якимось чином забезпечити сім'ю перед своєю смертю і починає варити метамфетамін зі своїм колишнім учнем.
6390
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Край «Дикий Захід»
Чужоземка
Безсоромні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно