,
Всі жінки відьми
Відьми Іст-Енду
Доктор Хаус

Мел Гібсон розповість про повстання євреїв

Мел Гібсон розповість про повстання євреїв Мел Гібсон розповість про повстання євреїв Мел Гібсон розповість про повстання євреїв
Актор і режисер Мел Гібсон, чия кар'єра всерйоз похитнулася після антисемітських висловлювань, візьме участь у створенні картини, що розповідає про Іуду Маккавей, який керував повстанням євреїв проти греків більше двох тисяч років тому. Саме після успішної боротьби Іуди з намагаючими насадити язичництво греками в II столітті до н. е.. устоявся звичай святкувати Хануку.

Розробляється проект Warner Bros., а також компанією Icon, яка належить Гібсону і він же, власне, продюсує картину. До того ж кінематографіст є першим претендентом на режисуру. Сценарій для фільму напише колись один із самих високооплачуваних сценаристів Голлівуду Джо Естерхазі (серед його робіт «Основний інстинкт»). Наскільки відомо, подібним проектом Гібсон думає зайнятися вже не перший рік.

Після скандальних антисемітських вигуків, зроблених Гібсоном під час арешту в нетверезому вигляді в 2006 році, репутація зірки «Смертельної зброї» і «Розплати» похитнулася. Крім того, останні роки Мел займався виключно режисурою. Його акторська повернення - трилер «Межа темряви» - виявився комерційним провалом.

Незавидна касова доля виявилася і в незалежній драми «Бобер» Джоді Фостер, де Гібсон також виконав головну роль. До того ж після всіх скандалів (до яких додалася судова тяжба з Оксаною Григор'євою) актор втратив роль в сіквелі «Похмілля у Вегасі», правда, гонорар йому все одно був виплачений.
2360
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Статус стосунків: усе складно
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно