,
Розчарування
Дві дівчини без копійчини
Моє чуже життя

Мел Гібсон може спіткати злочинне життя Парижа

Мел Гібсон може спіткати злочинне життя Парижа Мел Гібсон може спіткати злочинне життя Парижа Мел Гібсон може спіткати злочинне життя Парижа
Мел Гібсон веде переговори про те, щоб приєднатися до складу стрічки «Спритність рук» - Sleight of Hand - Бреда Мірмана. У цьому проекті вже беруть участь Кіфер Сазерленд, Жерар Депардьє, Тіль Швайґер, Томас Джейн, Джонні Халлідей, Джон Ловіц, Ерік Кантона, Жан-Люк Кучар, Нора Арнезедер і Патріс Колс.

Картина веде розповідь про групу дрібних паризьких шахраїв, в чиїх руках мимоволі опиняється рідкісна золота монета, що належить місцевому грізному гангстерові. Низка подій призводить до того, що і центральні персонажі і поплічники мафіозного боса стикаються віч-на-віч. Яка роль запропонована Гібсону, залишається поки невідомим.

Зараз акторська кар'єра Гібсона знаходиться в підвішеному стані. Зірка «Хороброго серця» не знімався кілька років, віддаючи себе режисурі. Його повернення в акторську лігу відбулося зі стрічкою «Розплата», що провалилася в прокаті. Інша робота Гібсона - незалежна драма «Бобер», що є режисерським дебютом Джоді ФостерТаксист»).

Головний герой стрічки володіє компанією з виробництва іграшок. У його житті повний розлад, але рятує чоловіка від гіршого - лялька бобра. Її він починає використовувати в терапевтичних цілях, тим самим поступово приводячи свої справи в порядок. Стрічка отримала непогані відгуки критиків, проте показала неважливі результати в обмеженому прокаті.
2730
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Брати по зброї
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно